Kommende elev i gymnasiet

Du kan læse om gymnasiet ved at klikke her: Infohæfte om gymnasiet

Ansøgningsskema til gymnasiet kan du download her: Fra F10 til G11

Kort overblik

For at komme i gymnasiet må dit eksamensbevis / sidste karakterblad i F10 højst indeholde et enkelt "E," og du må ikke have "F" i noget fag. Hvis der er et "E" i et af hovedfagene dansk, tysk eller matematik, skal dette "E" være udlignet med mindst et "C" i et af de to andre hovedfag.

Går du på efterskole, gælder samme regel: På eksamensbeviset fra efterskolen må du kun have et enkelt fag med en samlet karakter på 02 og ingen dårligere. Hvis karakteren 02 optræder i et af hovedfagene dansk, tysk eller matematik, skal denne udlignes med karakteren 7 eller højere i et af de to andre hovedfag.

For efterskoleelever gælder, at du bedes aflevere ansøgning og sidste udskrift af karakterblad senest 11. februar 2021. Hvis du er på efterskole, må du gerne aflevere online til følgende emailadresse:

flemming.rasmussen@skoleforeningen.org

For elever i Sydslesvig gælder: Du bedes aflevere ansøgning til din egen skole senest den 11. februar 2021. Din skole sørger så for at sende videre til  A. P. Møller Skolen.

Vigtigt: Læs om ophold ved efterskole her

Læs her om gymnasiet, profiler, studielederne o...