Stort tillykke til afgangselever fra 9. og 10. klasse

Monday, July 10, 2017

Mandag d. 10. juli var venner, familie og klassekammerater mødt frem for at ønske tillykke med eksamensbeviset til elever fra 9. og 10. klasse, som ikke fortsætter på A. P. Møller Skolen efter sommerferien.

Efter en fællessang og velkomsttalen ved rektor Jørgen Kühl var det tid til at overrække eksamenbeviser. Derefter blev der uddelt legater til nogle elever, som har gjort sig positivt bemærket på den ene eller anden måde.
Legatet ser ud til at overraske den glade modtager.

Ud over fællessang og taler var der også et varmt farvel til Klaus og Frauke Plöen, som heller ikke møder på arbejde efter sommerferien, men som skal nyde deres otium i Danmark. Jørgen Kühl ønskede dem gode år fremover. 10. klasse og Jutta stod for en afskedssang, og der var stående bifald for deres store arbejde på skolen og i Sydslesvig fra publikum.

Der blev også overrakt roser fulgt af rosende ord til årgangslederne for 10. klasse, Frauke, Frank og Jutta, og til Klaus. I baggrunden viste eleverne en række flotte og sjove billeder fra deres ture med klassen og lærerne.

Årgangslederne for 9. klasse tog afsked med deres elever på utraditionel vis, hvilket vakte stor morskab i salen. Sven Ulf, Else, Jette og Iben havde lavet en rap. Hver elev fra 9. klasse fik et printet, pyntet og lamineret eksemplar af sangen med hjem som minde om det festlige farvel. 

Der er flere billeder og mere at læse om aftenens arrangement i årsskriftet.